معاون آموزشی دانشگاه صنعتی شریف ضمن تاکید بر همگامی با تحولات دنیای جدید گفت: توسعه کسبوکار دانشبنیان را با رسالت افزایش روحیه کارآفرینی دانشجویان و اساتید دنبال میکنیم.
داود رشتچیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، درباره فعالیتهای انجام شده در راستای حمایت از حوزه فناورانه گفت: مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف سال ۱۳۷۹ جهت توسعه کسب و کار دانش بنیانبا رسالت افزایش روحیه کارآفرینی در دانشجویان، اساتید و نیز فارغ التحصیلان؛ افزایش سطح معلومات عمومی و تخصصی کسب و کار، استفاده بهینه از قابلیتها و توانمندیهای اعضای جامعه دانشگاه صنعتی شریف تاسیس شد.
رشتچیان ادامه داد: همچنین پارک علم و فناوری دانشگاه شریف در سال ۱۳۹۲ با هدف فراهم کردن شرایط لازم برای توانمند سازی و شکوفایی استعداد و شایستگی دانشگاهیان، در جهت ایجاد و پایدارسازی کسب و کارهای فناورانه و ارزش آفرینی و حل مسائل جامعه تاسیس شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شریف تصریح کرد: مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه شریف را در سال ۱۳۸۲ تاسیس کردیم، این مرکز با ارائه خدمات حمایتی از ایجاد و توسعه حرفههای جدید توسط کارآفرینان در قالب واحدهای نوپای فعال و صاحب ایده در حوزه فناوریهای پیشرفته و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوری، پشتیبانی میکند.
وی با بیان اینکه تمام تلاشمان را میکنیم تا دانشجویان برای حضور موثر و مستقل در صحنه توسعه اقتصادی و فناورانه ملی و فراملی کشور آماده شوند؛ یادآور شد: راه اندازی دوره فرعی آموزش کارآفرینی در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف از دیگر فعالیتهای شاخص در راستای اشتغال پذیری دانش آموختگان است.
رشتچیان در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی شریف همواره کوشیده است، همگام با تحولات دنیای جدید و در راستای پاسخگویی به نیازهای کشور نسبت به ارائه دورههای آموزشی جدید اقدام کند، در این راستا میتوان به راه اندازی دورههای کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار انرژی، اقتصاد انرژی، سیاست گذاری علم و فناوری و بیوانفورماتیک و همچنین دوره کارشناسی اقتصاد اشاره کرد. علاوه بر آن، در حال حاضر نیز دانشگاه درصدد راه اندازی دوره دکتری مستقیم درکارشناسی علوم و مهندسی اعصاب است.